logo general mentor

Seminar cosmetica

SECRETELE FRUMUSETII

Vrei sa primest o sfaturi de la profesionisti indrumari de la specialist?

Imaginea care o faceti celorlalti prin felul in care aratati este cheia succesului!

Cursul de infrumusetare se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care vor sa invete sa se machieze sa se cooafeze care de ani de zile se machiaza si se frezeaza la fel si vor sa incerce alt stil, tuturor acelora care vor sa isi puna in valoare trasaturile si pentru care imaginea conteaza!

RR GENERAL MENTOR ALATURI DE O ECHIPA DE PROFESIONISTI ITI STAU LA DISPOZITIE PT A TE AJUTA SA AI IMAGINEA DORITA!

COSMETICA - sfaturi de nutritie si hidratare –

Noţiuni despre piele: structura pielii, funcţiile pielii; boli de piele

Fata:noţiuni teoretice despre tipurile de ten, clasificările tipurilor de ten, afecţiuni ale pielii, etiologie, tratarea şi ameliorarea cosmetică, tehnici pentru reducerea ridurilor şi întinerirea tenului, tehnici pentru tenul acneic etc.

TEHNICI DE MACHIAJ -gratuit o sedinta de make-up

La un moment dat make-up-ul profesional este din ce in ce mai important. Atunci orice femeie ar trebui sa stie cum sa isi faca un machiaj cat mai bun pentru ea. orice femeie ar trebui sa poata sa scoata ce este mai bun din sine.

COAFAREA PARULUI- o coafura gratuita

Deseori avem probleme nestiind cum sa ne tundem in functie de forma fetei. Uneori este greu sa ne dam seama singure de categoria in care se incadreaza forma fetei noastre si atunci este indicat sa apelam la sfatul unui stilist. Odata ce stim acest lucru, nu mai ramane decat sa aflam ce tip de coafura ni se potriveste.

Seminar de 4 ore

seminar cosmetica timisoara